Van Wijk

We staan aan de vooravond van een grote energietransitie, dit is een beleidsplan van de overheid om van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen zoals zonne- en windenergie over te stappen. Wij als van Wijk willen ook voor onze nakomelingen een goede en gezonde toekomst genereren, er staat met name in de nieuwbouw van woningen of gebouwen veel te gebeuren, denk hierbij aan het toepassen van full elektric verwarmen en koelen van woningen en gebouwen tot het opwekken van energie door o.a. energie uit de buitenlucht of aarde en zonne-energie.

Gas wordt verleden tijd, liever vandaag nog dan morgen, daarom adviseren wij al meerdere jaren om geen gasaansluiting meer toe te passen bij nieuwbouw van woningen of gebouwen, dus ook minder CO2 uitstoot voor een betere toekomst iedereen. Wij willen hiermee het NUL-op de meter effect verder uitrollen in de regio.

We staan op de beurs met zonne-energiesystemen, warmtepompen en hybridesystemen waarmee zowel particulieren als bedrijven veel kunnen verduurzamen en zelfs geld besparen.

Bedrijfs video

1620317/3-A4 advertentie.indd