Stout

Bouwonderneming Stout is een middelgrote bouwonderneming. Samen met ons zusterbedrijf en projectontwikkelaar Herkon zijn wij gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn actief op het gebied van ontwikkeling en realisatie woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Sinds onze oprichting in 1908 zijn we van een lokale aannemer uitgegroeid tot een regionale werkende totaalbouwer.

Bij Bouwonderneming Stout staat ‘de mens’ centraal. Ons motto luidt niet voor niets: ‘Mensen voor Gebouwen’. We stellen dit voorop in ons hele denken en handelen. We hebben alle bouwtechnieken en processen in huis om een perfect eindproduct op te leveren. Maar wat echt kenmerkend is voor onze manier van werken is onze persoonlijke betrokkenheid. Kijken en luisteren naar mensen. Daarmee beginnen we altijd. De mensen die een gebouw gaan gebruiken, die er gaan wonen, werken, verblijven of recreëren. Zij zijn het uitgangspunt van ons denken.

Als bouwonderneming nemen we onze verantwoordelijkheid voor het effect van ons handelen en voor het welzijn van huidige en toekomstige generaties. ‘Mensen voor Gebouwen’ betekent namelijk óók: duurzaam bouwen. Wij zien het als onze taak om bij te dragen aan een gezond woon- en werkklimaat voor de mensen die onze gebouwen gaan ‘gebruiken’.

We bouwen en ontwikkelen energieneutrale, gasloze en nul-op-de-meterwoningen. En met onze eigen conceptwoning het Stout HUISmerk zijn we in staat om conceptmatige bouw en duurzaamheid optimaal te combineren. Dit resulteert in een betaalbare, comfortabele en duurzame woningen voor elk segment.

Ook het verduurzamen van onze eigen activiteiten krijgt veel aandacht. We richten onze bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in en werken actief aan het reduceren van onze eigen CO2-uitstoot.

Wij kijken uit naar uw bezoek tijdens de beurs Energy Island. Waar wij u graag vertellen over onze visie op duurzaamheid en onze duurzame projecten.

Kijkt u voor meer informatie over Bouwonderneming Stout, Herkon en onze projecten en activiteiten op www.stout.nl of www.herkon.nl

stout