SCHOTGROEP Bodemafsluiting

SCHOTGROEP bestaat sinds 1956 en is vanuit origine een Rotterdams Aannemingsbedrijf, en in de loop der jaren zijn daar steeds meer divisies bijgekomen. Naast de grond-, weg- en waterbouw verzorgen wij het onderhoud en de aanleg van groengebieden en particuliere tuine en zijn wij gespecialiseerd in het opvullen van moeilijk bereikbare ruimten en woningisolatie.

Sinds de oprichting van SCHOTGROEP staan er een aantal eigenschappen nog altijd hoog in het vaandel zoals de werkwijze om met de opdrachtgever een prestatie te bereiken in de breedste zin van het woord. Zowel in het veld aangaande de kwaliteit en duurzaamheid als de wijze waarop een project tot stand komt. Wij zijn ons door en door bewust dat maatschappelijk en verantwoord ondernemen de pijlers zijn van ons bestaan. Dat blijkt wel door onze certificering CO-2 prestatieladder niveau 5.

Sinds het midden van de jaren zeventig houden wij ons bezig met het opvullen van moeilijke bereikbare ruimten, zoals; kruipruimtes of kelders onder woningen. Omdat anno 2017 de markt om meer vraagt, namelijk isolatie, zijn wij sinds enkele jaren gespecialiseerd in het aanbrengen van woningisolatie. Van bodemisolatie tot aan dakisolatie bij ons bent u aan het juiste adres.

Verduurzamen van woningen is niet langer een kwestie van vrijblijvendheid. Huurders vragen erom en ook de overheid verplicht het door het nieuwe Energieakkoord. Naast de verplichting worden particulieren woningeigenaren ook steeds meer geconfronteerd met de voordelen van isolatie en kiezen daarom voor na- isolatie.

75% van de woningen in Nederland is onvoldoende geïsoleerd en dat is een gemiste kans. Woningisolatie draagt niet alleen bij aan een hoger comfort in de woning, een lagere energierekening maar vooral aan een beter klimaat. Woningisolatie zorgt ervoor dat de gestookte warmte beter wordt vastgehouden door de woning, er hoeft dus minder gestookt te worden en dus daalt het gas verbruikt. Dit scheelt uitstoot van CO2 en is goed voor het klimaat.

SCHOTGROEP staat voor kwaliteit. Dat dit geen loze kreet is, bewijzen we dagelijks aan onze opdrachtgevers. Wij gaan voor resultaat. Met een team van 145 man kunnen wij opdrachten van vrijwel elk omvang aan. En waar nodig werken de verschillende divisies binnen SCHOTGROEP samen om de werkzaamheden nog effici├źnter te laten verlopen.