Saman groep

Saman Groep; Totaalinstallateur voor Zuidwest-Nederland

Als u op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, constructietechniek of duurzame energie, dan bent u bij de Saman Groep aan het juiste adres.

Sinds de oprichting in 1921 hebben we al heel wat jaren ervaring opgebouwd. Op een vooruitstrevende en vernieuwende wijze zorgen we ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Zo kunnen we onze klanten optimaal adviseren en zijn onze producten en diensten altijd afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen. Want dat is waar de Saman Groep voor staat: een klantgerichte organisatie die meedenkt met haar klanten en haar grote groep tevreden opdrachtgevers graag tevreden houdt!

Uw specialist in duurzaam comfort

Dankzij ons vooruitstrevende, bewuste en toekomstgerichte karakter gaan wij altijd op zoek naar een duurzame oplossing die voldoet aan uw wensen. Met een diversiteit aan mogelijkheden, zoals warmtepompen, zonne-energie, windenergie, HRe cv-ketels en energiebesparende verlichting, vindt u bij ons altijd een duurzame oplossing voor uw woning.

Van advies en ontwerp tot realisatie, service en onderhoud van duurzame oplossingen: wij regelen het voor u. Want als totaalaanbieder hebben wij alle kennis en expertise onder één dak en daar profiteert u van.

Zonnepanelenmonteurs Saman Groep