Paulina.nu

Paulina.nu organiseert in samenwerking met tbp electronics een interactieve deelsessie over technologische innovatie in de zorg. Een zorgrobot die helpt met zorgverlening en zorgt voor sociaal contact. Chatten met een arts. Toekomstmuziek of realiteit?

Door de toenemende levensverwachting, innovatie in de zorg en de vergrijzing verandert de zorgvraag en neemt deze toe. De uitdaging de komende jaren is om de zorg betaalbaar en leverbaar dichtbij te houden. Technologische innovaties op het gebied van zorg kunnen hierin een grote rol spelen.

Tijdens deze deelsessie zullen diverse sprekers laten zien welke zorginnovaties er al zijn. Ook wordt er een blik geworpen op de toekomst. In een interactieve sessie horen we ook graag wat uw ideeën zijn over zorg & technologie in de komende jaren.

En die zorgrobot en het chatten met de arts? Dat zijn innovaties die anno 2017 realiteit zijn geworden.

????????????????????????????????????

Ton Plooy

Ton plooy, directeur en oprichter van tbp electronics, vertelt in deze deelsessie wat zijn bedrijf al bijdraagt aan de technologische zorginnovaties. Wat ziet hij gebeuren nu en in de toekomst?

De zorgrobot

De zorgrobot is een innovatie die al is gerealiseerd. Robot Care Systems is één van de bouwers van deze robot die hulpbehoevende senioren ondersteunt. Mevrouw Maja Rudinac kan u hier alles over vertellen. Zij is CEO & co-founder van Robot Care Systems. Behalve een blik op de visie van dit vooruitstrevende bedrijf zal Maja Rudinac ook de zorgrobot en andere innovatieve zorgproducten demonstreren.

Maja Rudinac