Food

Rabobank staat op voor een internationaal probleem met een grote maatschappelijke impact. Het wereldvoedselprobleem. We zijn de leidende internationale Food & Agribank en kunnen daarom als geen ander onze kennis, netwerken en producten inzetten om te helpen dit probleem op te lossen.

We zijn er trots op om klanten en partners te ondersteunen bij het bedenken en financieren van innovatieve oplossingen voor deze uitdagingen. Leer tijdens Energy Island wat wij doen, wereldwijd en lokaal. En ontdek vooral wat u zelf kunt doen.

Koen

Koen Nouws Keij

Koen Nouws Keij, directeur bij Diverzio, vertelt u tijdens deze deelsessie over hoe ondernemers in de agri/food sectro hun verse streekproducten via korte ketens naar zorgorganisaties in de regio kunnen brengen. Betere prijzen voor eerlijke producten. Betere verse maaltijden, voor mensen die afhankelijk zijn van de keukens in de zorg.

Roelinda Vording

Roelinda Vording, Hoofd Communicatie en Omgevingsmanagement bij Evides Waterbedrijf, gaat tijdens deze deelsessie in op het thema drinkwater. Is er in de toekomst voldoende en schoon zoetwater ter beschikking? Hoe zit het met de toegang tot schoon drinkwater in ontwikkelingslanden? En welke mogelijkheden zijn er op het vlak van duurzaamheid en innovatie qua water en waterverbruik, voor bedrijf en consument?

roelinda
renata

Renata Brabander

Renata Brabander, directievoorzitter Rabobank Het Haringvliet neemt u in deze deelsessie mee in het wereldvoedselprobleem en de missie die de Rabobank heeft om bij te dragen aan een oplossing. We lanceren tijdens deze deelsessie ook ons lokale kookboek Roots. Een prachtig boek vol gerechten gemaakt door Ielya van Dam, met producten van lokale Flakkeese ondernemers. Dit wilt u niet missen!