Auto Binnenmaas

Auto Binnenmaas, al meer dan 30 jaar Nissan dealer, neemt op 8 en 9 december de nieuwe Nissan LEAF mee naar Energy Island Goeree-Overflakkee. De nieuwe LEAF is pas in februari 2018 in de showrooms te vinden. Maar is nu al te zien tijdens Energy Island.

De nieuwe Nissan LEAF is de compleetste EV van dit moment en zet EV-rijders op voorsprong. Nissans nieuwe elektrische icoon combineert ProPILOT-technologie met e-Pedal en een rijbereik tot 378 km (NEDC) dankzij een nieuwe 40 kWh-lithium-ion-batterij.

Met meer bereik, meer technologie, meer comfort en meer design start Nissan de uitrol van een nieuwe EV-familie. De fabrikant, sinds 2010 succesvol pionier op dit gebied, geeft elektrisch rijden een nieuwe lading. De LEAF is daardoor uitgegroeid tot een platform voor innovatie. Illustratief is het e-Pedal: met slechts één pedaal kan de bestuurder de auto starten, wegrijden, versnellen, laten uitrollen en afremmen tot stilstand. De nieuwe LEAF kan zelf parkeren en kan binnen een rijbaan autonoom rijden. Het resultaat is een volledig elektrische auto die meer gemak, meer vertrouwen, meer veiligheid en meer rijplezier biedt.

Zwevend dak
Het scherp gelijnde en aerodynamische design, met sierlijk zwevend dak, benadrukt het innovatieve karakter. Verder biedt de auto subliem comfort door een hoogwaardig en ruim interieur plus perfecte geluidsisolatie.

De uitlevering van de nieuwe LEAF begint in januari 2018. Vanaf nu kunnen klanten hun pre-order plaatsen. Volgend jaar presenteert Nissan een uitvoering met krachtiger motor en groter bereik tegen een hogere prijs.

280.000 klanten
De nieuwe LEAF volgt zijn gelijknamige voorganger op, die is uitgegroeid tot ’s werelds best verkopende elektrische auto. Meer dan 280.000 klanten kozen voor een LEAF sinds de verkoopstart eind 2010.

Uw Nissan-dealer
Uiteraard kunt u de nieuwe Nissan LEAF bestellen bij een vertrouwd adres: Auto Binnenmaas aan de Boonsweg 3a in Heinenoord. Al meer dan 30 jaar het adres voor aankoop, onderhoud, reparatie, schadeherstel, verzekeren en leasen. Via www.denissanwinkel.nl zijn de nieuwe auto’s te bekijken met voordeel!
Reserveer snel uw nieuwe Nissan LEAF via Auto Binnemaas.

auto binnenmaas 1